זמני השבת
עיר | כניסה | יציאה |
---|---|---|
ירושלים | 16:00 | 17:12 |
תל אביב | 16:14 | 17:13 |
חיפה | 16:04 | 17:11 |
באר שבע | 16:19 | 17:16 |
הכותרות שעניינו הכי הרבה גולשים בדף זה
20/07/21 12:45
7.83% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
שוק הקריפטו ממשיך לסעור והוא איבד נכון לשעות הבוקר היום (ג') סכום של קרוב ל-100 מיליארד דולר – 98 מיליארד, ליתר דיוק – ביממה אחת בלבד. השער של המטבע הווירטואלי המרכזי, הביטקוין, ירד אתמול אל מתחת ל-30 אלף דולר (ואל מתחת ל-100 אלף שקלים) ליחידה, אחרי שבמשך כחודש הוא היה מעליו. זאת, לאחר שהוא צנח ב-6%. נכון לכתיבת שורות אלה, לפי אתר CoinDesk, מטבע ביטקוין אחד שווה כ-29,400 דולר (שהם כ-97,700 שקלים). האת'ריום ירד ביממה האחרונה ב-7.33% וכעת עומד השער שלו על 1,740 דולר ליחידה.
אנליסט מומחה בתחום הסביר את הסיבה לעצבנות בשוק באיומי הסייבר ובעיקר בווירוסים החדשים, שמביאים את המשקיעים למכור נכסים, כולל מטבעות ביטקוין. המומחה – אדוארד מויה, אנליסט בכיר באונדה – אמר ל-CoinDesk כי איומי הסייבר גורמים ללא פחות מאשר פאניקה בוול-סטריט. הוא העריך שהמטבע יצנח עוד, עד לשער של 20 אלף דולר ליחידה, ושגם האת'ריום יוסיף לרדת. מומחה אחר – פטריק הויסר, מנהל המסחר בקריפטו פייננס AG – נתן הערכה קצת יותר שמרנית וחוזה שהירידה בביטקוין תיעצר כשהמטבע יגיע ל-22 אלף דולר ליחידה.
צניחה של יותר מ-50% בשלושה חודשים
שוק הביטקוין רושם עצבנות די חריגה – אם כי מוכרת – מזה שלושה חודשים, עם צניחה של יותר מ-50%: באמצע אפריל עמד המטבע על 65 אלף דולר ליחידה ובחודשיים האחרונים הוא נע בטווח שבין 30 אלף ל-40 אלף דולר, עם יום אחד יוצא דופן – ה-22 ביוני – שבו הוא ירד לשער שמספר העשרות בו היה 2.
ירידות נרשמו גם במדדים ה-"מסורתיים" בוול-סטריט, שמתבססים על המבעות הפיזיים. כך, הנסדא"ק קטן בין סגירת המסחר שלשום לפתיחתו אתמול ביותר מ-1%, אולם לאחר מכן תיקן את עצמו במקצת. בסיום המסחר המדד ירד ב-1.06%. הדאו ג'ונס רשם ביום המסחר אתמול ירידה גדולה יותר – של 2.1%. אנבל הואנג, שותפה בזרוע שירותי הקריפטו של קבוצת אמבר, תלתה את הירידות – הן בשוק הקריפטו והן במדדים ה-"מסורתיים" – בחשש בשוק שהכלכלה תתקשה להתאושש ממשבר הקורונה. בשוק הקריפטו, מצטרפת לכך "החולשה של הביטקוין", ציינה. אחת הסיבות לחולשה זו היא ההוראה של הרשויות במחוזות שונים בסין להפסיק לכרות מטבעות ביטקוין. אחד מאותם מחוזות הוא סצ'ואן, שנמנה על האזורים המרכזיים בסין שבהם מתבצעת כריית ביטקוינים.
רגולטורים במדינות אחרות תורמים גם הם לירידות בשער הביטקוין: הרשויות בבריטניה הורו לבורסת הקריפטו הגדולה בעולם, ביננס, להפסיק לבצע "כל פעולה שדורשת רגולציה" ברחבי הממלכה, ועמיתיהם ביפן, קנדה ותאילנד הוציאו אזהרות למשקיעים במטבע הווירטואלי.
20/07/21 17:55
6.09% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
תעשיית הסייבר של ישראל ממשיכה לבעבע, ומנפיקה אקזיט שני ביום אחד: סיסדיג הודיעה היום (ג') כי רכשה את אפוליסי הישראלית, שפועלת בתחום הגנת הסייבר ומספקת אבטחה במתכונת תשתית כקוד (Infrastructure as a Code), כמו גם תיקון אוטומטי של הפרות וחריגות אבטחה. היקף הרכישה לא נמסר לפרסום, אולם גורמים בענף העריכו אותה בעשרות מיליוני דולרים.
סיסדיג היא חברה אמריקנית שנוסדה ב-2013 ופועלת בעולם אבטחת ה-DevOps. הטכנולוגיה שלה מאפשרת לארגונים לאבטח קונטיינרים, קוברנטיס וסביבות ענן. מטה החברה נמצא בסן פרנסיסקו ובעקבות רכישת אפוליסי היא תקים מרכז פיתוח בישראל. לפי קראנץ' בייס, סיסדיג גייסה עד כה כ-380 מיליון דולר ממשקיעים כגון ביין קפיטל, גולדמן זאקס ונקסט 47. כחצי מהסכום – 189 מיליון דולר – גויס בסבב שהסתיים באפריל האחרון.
זוהי הרכישה המשמעותית הראשונה של סיסדיג, שמסרה כי "כעת נוכל להוסיף יכולות אבטחה לניהול בעולמות הענן, התשתית כקוד והקוברנטיס, ולחזק את היכולות הקיימות בפלטפורמת Sysdig Secure".
אפוליסי הוקמה ב-2019 על ידי כמה מומחים לאבטחת מידע: מאור גולדברג – המנכ"ל, ערן לייב – סמנכ"ל ניהול המוצר, ושלומי וקסלר – סמנכ"ל הפיתוח. השלושה הקימו בעבר את חברת אבטחת המידע וויטבוקס סקיוריטי, שנרכשה ב-2015 על ידי סיילפוינט טכנולוגיות תמורת עשרות מיליוני דולרים. אפוליסי גייסה כ-3.5 מיליון דולר עם הקמתה, בהובלת קרן סטייג' וואן ונצ'רס ובהשתתפות משקיעים פרטיים מתחום אבטחת המידע. מייסדי החברה, יחד עם צוות הפיתוח, יצטרפו לסיסדיג, והמוצר שלה יהווה חלק אינטגרלי מהפלטפורמה של הרוכשת.
הנרכשת פיתחה פלטפורמה לניהול ושליטה במדיניות אבטחת מידע של סביבות קלאוד נייטיב, שמאפשרת ניתוח סיכונים מדויק, המשקף ומתייחס פרטנית לכלל האשכולות, עומסי העבודה והאפליקציות. היא בעלת יכולת להגדיר מדיניות כקוד (Policy as a Code) – בהתבסס על מחקר, המלצות השוק והמלצות מותאמות לפי שימושי השירותים והאפליקציות של הלקוחות. בנוסף, הפלטפורמה יכולה לספק דרכים מותאמות אישית לניהול תיקונים ותיעדוף של משימות לביצוע.
"פתרון מרכזי לזיהוי חריגות"
"מרבית הפריצות נגרמות על ידי חריגות, או טעויות במדיניות ניהול התצורה. לקוחות רוצים פתרון מרכזי לזיהוי חריגות ביצירה ובעדכון של התשתית, שכוללים זיהוי חריגות בין סביבת הריצה לקוד המקור", אמר סורש ואסודבן, מנכ"ל סיסדיג. "לנו יש פתרון אבטחה ל-DevOps, מהתשתית ועד האפליקציות, שכולל זיהוי חריגות בסביבת ריצה ותיקון אוטומטי של התשתית כקוד באופן מתאים". הוא ציין שההצטרפות של אפוליסי לחברה תסייע לה בכך.
גולדברג אמר כי "כאשר ייסדנו את החברה, המטרה הייתה ליצור פתרון אבטחה שלם לקוברנטיס, עם כיסוי מקוד המקור ועד לסביבת הריצה, כדי לספק זיהוי סיכונים, תיקון חריגות ואכיפת מדיניות. נשלב כוחות עם סיסדיג ונציע פתרונות לאבטחת סביבת ריצה לקונטיינרים, עם הפתרון שלנו לניהול אבטחה בתשתית הענן. יחד, נספק ללקוחות פתרון הגנה מקצה לקצה עבור אפליקציות קלאוד נייטיב, שבנויות על תשתיות קוד פתוח".
כאמור, מדובר באקזיט שני ביום אחד של חברת סייבר ישראלית. מוקדם יותר דווח כי סייבריזן – שגם היא ישראלית – קונה את Empow, שפיתחה מערכת לניהול, זיהוי ואוטומציה של איומי סייבר. גם במקרה זה סכום הרכישה לא פורסם, אך ההערכות הן שהוא עומד על עשרות מיליוני דולרים.
המצולמים בתמונה שלמעלה: עומדים מימין – איתי שור, דימיטרי ריבקוב, מאור גולדברג, מנכ"ל אפוליסי, ערן לייב ועידו גולד. יושבים מימין – שלומי וקסלר, אביעד חן וחן שמילוביץ'.
20/07/21 12:16
5.22% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
לפי כמה דיווחים, האחרון שבהם ב-DigiTimes, המתבסס על מקורות בתעשיית השבבים, אפל תציג במחצית הראשונה של 2022 את דגם ה-iPhone SE 3 המוזל, בעל מסך 4.7 אינץ'. המכשיר יעודכן במעבד A14 Bionic של החברה, שכלול בדגמי ה-iPhone 12.
הדיווח הזה תואם גם לדיווח של האנליסט מינג-צ'י קאו, הידוע בדיווחיו המתאמתים, שציין בחודש שעבר כי מכשיר ה-SE החדש יכלול מעבד דור 5 ויושק במועד המצוין לעיל. לדבריו, דגם ה-SE, שנמכר יפה בקרב לקוחות המעוניינים במכשירים קטנים, יהיה "טלפון דור 5 הזול ביותר אי פעם", שיחזק את מעמדה של אפל בשוק מכשירי דור 5 התחרותי.
לבד מהשיפורים הללו, טוענים הדיווחים כי לא יהיו בו שינויים נוספים. כרגע הדגם הזה הוא היחיד בסידרת המכשירים של אפל שכולל חיישן טביעת אצבע וכפתור בית, ולפי הדיווחים גם זה לא ישתנה. בעתיד, הם טוענים, אפל מתכננת לעצב אותו מחדש ולכלול בו מסך עם גומה למצלמה ולא עם ה-Notch המפורסם שלה.
20/07/21 12:23
5.22% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
רשת CNN הודיעה שהיא מתכננת להשיק שירות הזרמות (סטרימינג) למנויים שהופעת הבכורה שלו מתוכננת לרבעון הראשון של 2022.
רשת החדשות האמריקנית המפורסמת מסרה כי שם השירות יהיה פשוט CNN+, ושלמעשה הוא ירחיב את הפעילות הנוכחית שלה, עם חוויה חדשה המשלימה את תכני הליבה הקיימים ב-CNN, כולל אלו המופיעים בפלטפורמות הדיגיטליות.
תחרות נוספת לשירותי הסטרימינג הקיימים
ב-CNN+ יוצעו תוכן מקורי, בלייב ובאון דימנד, יחד עם תכונות אינטראקטיביות, ואלו יונגשו ללקוחות כשירות עצמאי, עם תכנים שיהיו נפרדים מערוצי הטלוויזיה שלה, CNN International, HLN ו-CNN en Español.
עם ההשקה, השירות יכלול 8-12 שעות סטרימינג של תכנית חדשות בלייב ותכנית יומית הכוללת כמה מהטאלנטים הבולטים ביותר של CNN, כמו גם דמויות חדשות שיחברו אליהם.
החברה טרם מסרה פרטי תמחור או תאריך השקה מדויק לשירות.
חשוב להדגיש כי לא מדובר בסטרימינג שיתמסר ויוקדש רק לתכני חדשות, כי אם בשירות שינסה להתחרות גם בנפליקס, אפל TV+, דיסני+, אמזון פריים ודומיהם. CNN+ יושק, כאמור, עם ספרייה של תכנים קיימים ומקוריים של CNN. בהמשך השנה ירכיז השירות גם על תוספת של סדרות מקוריות חדשות וסרטים שפותחו במיוחד בעבור CNN+ .
ל-CNN תמשיך להיות אפליקציה אחת, דרכה מנויי השירות יוכלו לגשת להזרמה, ומנויי הטלוויזיה בתשלום יוכלו להמשיך לקבל את ה-TV Everywhere. בנוסף היישום האחוד יכלול את שירותי הטלוויזיה הליניאריים של CNN מהערוצים הקיימים כיום, ואלו יהיו זמינים אך ורק למנויי טלוויזיה בתשלום. מנויים אלו יוכלו גם להירשם ל-CNN+ מתוך האפליקציה.
חייבת מקוריות כדי לכבוש את עולם הסטרימינג. CNN. צילום: BigStock
"דבר כזה עדיין לא קיים"
"CNN המציאה את החדשות בכבלים בשנת 1980, הגדירה חדשות אונליין בשנת 1995, וכעת היא נוקטת בצעד חשוב בהרחבת סוגי החדשות על ידי השקת שירות סטרימינג ישיר לצרכן למינויים בשנת 2022", אמר ג'ף צוקר, יו"ר חדשות וורנר מדיה וספורט, ונשיא CNN העולמית.
"כשם המהימן והמוכר ביותר בחדשות, ל-CNN טווח הגעה עולמי ללא תחרות, טאלנט ברמה עולמית וספריית תוכן קיימת עמוקה, הכוללת סדרות וסרטים עטורי פרסים. בנוסף להיצע טלוויזיה שמעולם לא היה חזק יותר, שנותר בליבת מה שאנחנו עושים היום, אנו מציעים לצרכנים מוצר סטרימינג שמגדיל את הטווח וההיקף של המותג CNN באופן שאף אחד אחר לא עושה. דבר כזה עדיין לא קיים", המשיך וציין צוקר, שצוטט בהודעת החברה לתקשורת.
למרות הבטחות אלו, למעשה בתחום שבו היא הכי חזקה, שהוא כמובן החדשות, עומדת CNN להתמודד עם שוק הזרמות צפוף ביותר.
לזירה הנחשקת הזו נכנסו בין השאר, ועוד ייכנסו בעתיד הקרוב, לא רק CNN אלא גם רשתות החדשות פוקס ניוז, המתמקדת בשירות המנויים שלה, פוקס ניישן, העוסק יותר בלייף סטייל, בתוכן תיעודי ובפרשנויות, כמו גם MSNBC וחברת האם שלה, NBCUniversal, המריצה שירות בשם Peacock. ל-CNN+ אמור להיות עם זאת את יתרון שידורי החדשות המיוחדים שהיא תציע בלייב במשך שעות ארוכות מדי יום. אם שירות זה אכן יהיה מגוון ומקורי, היא עשויה להצליח בתחום הסטרימינג בזכותו.
20/07/21 12:40
5.22% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
לאחרונה יצאו עובדי BMC ועובדי מטריקס לטיול גיבוש משותף בצפון, כחלק מהמסורת של השנים האחרונות אותה מובילים יורם אלול, מנהל פעילות BMC ישראל ומזרח אירופה, ואורלי גרייר, מנהלת המשרד, לחיזוק שיתוף הפעולה הפורה בין שתי החברות.
במשך כל הגיבוש ניתן היה לראות את פירותיה הנפלאים של מסורת זו – אכפתיות, הומור משותף ושיחות קולחות, עד כדי כך שלא היה ניתן להבחין בחלוקה בין שתי החברות במהלך כל הטיול.
בזמן ארוחת הצהריים אלול בירך על שנה נפלאה של עשייה ושיתף, שכן על אף משבר הקורונה, הפעילות העסקית לא פחתה, אלא להיפך. הוא הדגיש כי לצד טיפוח והגדלה של הפעילות העסקית, הדבר החשוב ביותר, ומה שמאפיין את שתי החברות יחד עד היום, הוא השירות, ויכולת ההטמעה. אלול הודה לכל אנשי הצוות העוסקים במלאכה, ואיחל להמשך שיתוף פעולה פורה ומניב גם בעתיד.
הגיבוש החל בנקודת מפגש בקניון נחמיה, שם התכנסו כ-30 אנשי צוות מכל קשת התפקידים בארגון: מכירות, הנהלה, הנדסה, שיווק, שירות, תפעול ועוד.
לאחר ארוחת בוקר מפנקת עלה הצוות להרי הגולן, למסלול רגלי וטיול ג'יפים מהנה, במסלול שלא היה פעיל כלל עד לאחרונה בשל משבר הקורונה.
הצוות נהנה ממערכי מור"ק ממלחמת ששת הימים, עצירה לתצפית, ולסיום – צעידה מרעננת בתוך נחל דן. לאחר סעודת בשרים מפנקת, הצוות התכנס לסדנת צילום מופלאה באגמון החולה, שם למדו חברי הצוות המשותף איך ללכוד מבעד לעדשה רגעים מיוחדים.
דיילי ציפי צפתה, נצפתה וחזרה עם תמונות
עובדי מטריקס ו-BMC אוכלים ונהנים בטיול. צילום: יח"צ
עובדי מטריקס ו-BMC צופים על הגולן. צילום: יח"צ
20/07/21 13:57
5.22% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
חברת השירותים הפיננסיים רובין הוד, שפיתחה פלטפורמה טכנולוגית שמאפשרת מסחר במניות ללא עמלות, מתכננת הנפקה שבמסגרתה היא תגייס כ-2.3 מיליארד דולר לפי שווי שוק של 35 מיליארד. מדובר בקפיצה של פי שלושה לעומת שווי השוק הקודם, שנקבע בספטמבר אשתקד על 11.7 מיליארד דולר. המניות יונפקו בבורסת נסדא"ק והסימול יהיה HOOD. ההנפקה צפויה להתבצע בסוף השבוע הבא.
על פי תשקיף מעודכן שרובין הוד פרסמה אתמול (ב'), החברה תציע למשקיעים 55 מיליון מניות במחיר של בין 38 ל-42 דולר ליחידה. החתמים יהיו גולדמן זאקס וזרועות ההנפקות של הבנקים סיטי גרופ ו-ג'יי.פי. מורגן.
נתוני רובין הוד מראים כי בסוף הרבעון השני של השנה היו לה 22.5 מיליון חשבונות של משתמשים בשירותיה. מדובר בזינוק של כ-25% לעומת הרבעון שקדם לו. בתשקיף העריכה החברה את ההכנסות שלה ברבעון השני של השנה הכספית בסכום מקסימלי של 574 מיליון דולר – זינוק של 129% לעומת 244 מיליון ברבעון המקביל אשתקד. למרות העלייה בהכנסות, החברה מעריכה שהיא תסגור את הרבעון עם הפסד נקי של עד 537 מיליון דולר לעומת רבעון רווחי בתקופה המקבילה בשנה שעברה, שנת הקורונה.
שמה של רובין הוד נקשר בתחילת השנה בפרשיית מניות גיימסטופ, לאחר שמשקיעים רבים, בעיקר צעירים, זיהו את הפוטנציאל שקיים בחברת הקמעונאות בעולם הגיימינג, ביצעו ביחד רכישת ענק של מניות שלה – ולאחר מכן מכרו חלק ניכר מהן. כל זה בוצע בין היתר דרך האפליקציה של רובין הוד. כתוצאה ממהלכים אלה נרשמה תנודתיות רבה בשער המניה של גיימסטופ. במהלך אותה פרשייה ביצעה רובין הוד הפסקות מזומנות בשירותים שלה – מהלך שבעקבותיו החלה חקירה של הרגולטור האמריקני, בחשד להטעיית לקוחות. בסופו של דבר, לפני כמה שבועות הגיעו הרגולטור והחברה להסכם שבמסגרתו היא תשלם לרשויות קנס ענק של 70 מיליון דולר.
20/07/21 17:11
5.22% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
בימים האחרונים הועלו טענות שלפיהן הקורונה, ובמיוחד זן הדלתא שלה, מתפשטת מאחר שחייבי בידוד מפרים אותו, לרבות אלה מהם שחזרו מחו"ל. כדי לנסות ולמנוע את המשך ההתפשטות הורה ראש הממשלה, נפתלי בנט, למשטרת ישראל להגביר את אכיפת הבידודים. כאן באה הטכנולוגיה לעזרה.
אגף הטכנולוגיה והתקשוב של המשטרה, בראשותו של ניצב שי קופרמן, פיתח באחרונה יישום בשם הסכמון לאכיפה יעילה יותר של מבודדים. היישום מבוסס על שליחת SMS לאזרח, שמסביר לו את מחויבותו להישאר בביתו עד לסיום ימי הבידוד. בתוך הטקסט, המבודד נדרש ללחוץ על אישור, וזו מאפשרת למשטרה לקבל את מיקומו באמצעות GPS, וכך לוודא שהוא אמנם בבית. במידה שקיים פער בין הכתובת שהאזרח דיווח שהוא יימצא בה בעת הבידוד למיקום שהתקבל מה-GPS, נשלחת התרעה.
ניצב שי קופרמן, מנהל אגף הטכנולוגיה והתקשוב של המשטרה. צילום: דוברות משטרת ישראל
לדברי קופרמן, "שליחת ה-SMS לאזרחים נעשית על ידי בוט לכלל המבודדים, כולל לחוזרים מחו"ל, בכל ימי הבידוד, כפי שקבע משרד הבריאות". הוא ציין בנוסף שהמערכת יודעת לזהות הפרות של מבודדים וממליצה על פעולות בהתאם לכללים שנקבעו, "כולל שליחה של מסרון נוסף ושליחת ניידת לביתו של המבודד".
המשטרה מקבלת את נתוני המבודדים בממשק ממוחשב ממשרד הבריאות בכל כמה שעות. קופרמן הדגיש שהמערכת לא שומרת את המיקומים שהתקבלו בה, למעט במקרים של הפרת הבידוד.
"זאת לא אפליקציה לסמארטפון"
"חשוב להדגיש שהיישום הוא לא אפליקציה לסמארטפון, ולכן לא נדרש מהאזרח להוריד אפליקציה. היישום המשטרתי עובד ברקע ומתאים לכל סוגי הטלפונים החכמים", הסביר קופרמן. הוא ציין שהאגף יגבש פתרון ייחודי לטלפונים הכשרים.
משך פיתוח ההסכמון עד לשלב ההעלאה לייצור עמד על כשבועיים וחצי. ההפעלה של היישום תבוצע רק לאחר אישור של היועץ המשפטי לממשלה, ד"ר אביחי מנדלבליט.
,
20/07/21 11:07
4.35% מהצפיות
מאת אנשים ומחשבים
סטארט-אפ הפרופטק ג'ונס מתל אביב השלים סבב גיוס A בהיקף 12.5 מיליון דולר, להמשך פיתוח ושיווק של פלטפורמה המסייעת לבעלי בנייני משרדים ולחברות השוכרות לנהל בקלות את חללי העבודה שלהם. מאז הקמתה גייסה ג'ונס מעל 20 מיליון דולר. את סבב הגיוס הובילו חברת שירותי הנדל"ן המסחרי הגדולה בארה"ב JLL וקרן הון הסיכון Khosla של וינוד קושלה, ממייסדי סאן מיקרוסיסטמס. בגיוס השתתפו גם: אוניברסיטת סטנפורד, MetaProp, Hetz Ventures, Ground Up Ventures, Camber Creek ו-Startups500.
ג׳ונס הוקמה בשנת 2017 על ידי עמרי שטרן, בוגר הרווארד ביזנס סקול, המשמש כנמכ"ל, ומיכאל רודמן, בוגר תלפיות, המשמש כסמנכ"ל הטכנולוגיות. בחברה מועסקים כיום 25 עובדים בתל אביב ובניו יורק. במהלך 2020 הגדילה החברה את הכנסותיה ב-1,000%, למרות משבר הקורונה בענף הנדל"ן המשרדי. החברה מתכוונת לשלש את כמות העובדים השנה, ולגייס בארץ בעיקר מפתחי תוכנה, מנהלי מוצר ומעצבים.
הפלטפורמה של ג'ונס ביצעה מהפך דיגיטלי לכל התהליך הסבוך של הצגת אישורים של הספקים מול מנהלי בניינים.
ג'ונס שואפת כיום לייצר ללקוחותיה פלטפורמה שבה יוכלו לנהל משרד בבניין משרדים ולהזמין באפליקציה שירותים שוטפים, כגון ניקיון שבועי או מילוי מחדש של ציוד למטבח.
הפלטפורמה של ג'ונס פועלת היום ביותר מ-6,000 בניינים ברחבי ארה"ב ומותקנת בחללי עבודה של חברות כדוגמת גוגל, ספוטיפיי ואמזון, ועם לקוחותיה נמנות גם חברות דוגמת ג'יי.פי מורגן, ווי-וורק, בלקסטון, JLL ובניינים מפורסמים, דוגמת מרכז רוקפלר, בניין טראנס-אמריקה, בניין גרנד סנטרל ושוק צ'לסי בניו-יורק.
מיכאל רודמן, מייסד משותף וסמנכ"ל הטכנולוגיות, שמנהל את מרכז הפיתוח של ג'ונס בתל-אביב, אמר, כי ״מעבר להתרחבות לכל חברות הנדל"ן המובילות בארה"ב, אנו נשתמש בגיוס גם כדי להרחיב את יכולות ה-AI שלנו על מנת לחזות מה כל משרד צריך לפני שהוא בכלל מזמין. מהלך זה יאפשר לג׳ונס לספק ללקוחות הצעות לגבי שירות או פריטים שאולי ירצו להזמין בהמשך. ג'ונס בנתה וממשיכה לפתח את מערכת ההפעלה של חללי העבודה בבנייני משרדים. גילינו שהמוצר שלנו עובד בצורה מיטבית כאשר הוא רץ ברקע בסביבת הבניין, ממש כמו מערכת הפעלה".
עוד הוסיף רודמן, כי "במהלך הקורונה חשבנו הרבה איך להתאים את המוצר והשירות שלנו למציאות החדשה וכיצד יראה עתיד מקום העבודה. אנחנו מאמינים שהעתיד נמצא במודל ההיברידי, ולכן אנחנו מאפשרים לעובדים שלנו גמישות מלאה לעבוד בכל מקום בו הם מרגישים פרודוקטיביים, תוך שאנו משקיעים הכל כדי להבטיח שגם עבודה במשרד תהיה זמינה ואטרקטיבית עבורם, ככל שירצו בכך. העבודה ההיברידית העלתה את המוטיבציה בקרב המפתחים, ועובדים עם מוטיבציה בונים מוצרים טובים יותר. החלטנו להתמקד בתעשייה ותיקה שרק עכשיו מתחילה לאמץ טכנולוגיות דיגיטליות. החלטנו להיות פורצי דרך, להביא מוצר מאוד צרכני באופי שלו ולהיות חברת הפרופטק המובילה בישראל״.